Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zaterdag 10 september 2011

Kunstmarkt


Vanmorgen gingen we met een volgeladen auto (ik kon Sam niet eens meer zien zitten) naar de kunstmarkt in Nijverdal. Vandaar dat ik laatst nog even flink aan het schilderen ben gegaan; ik had niet gedacht dat ik op 10 september nog zonder Thabang zou zijn, anders had ik afgezegd. Maar goed, ik ben er nog!

Sam was er deze week druk mee ... hij moest en zou een schilderij maken voor op de kunstmarkt, dan kon ik die mooi verkopen (tsja?). Dus afgelopen woensdagmiddag heeft Sam een hond (of beer, wat je maar wilt) gemaakt. Voor 5 euro lag het kunstwerk in de kraam! Sam zei: "als er heel veel mensen het willen kopen dan geven we 'm gewoon aan wie het meeste geld geeft!"



Het was een mooie dag. Veel mensen én lekker weer! Ik heb ooit eens in Enschede gestaan toen het de hele dag met bakken uit de lucht kwam. Het plastic 'kraamdakje' kon het water niet meer aan en er landden liters water op mijn schilderijen .... maar dit keer gelukkig een zonnetje!

In Nijverdal komt er ook gelukkig geen ballotage commissie langs om mijn werk te keuren. Ik ben een paar jaar geleden afgewezen in Arnhem door meerdere mensen .... ik & mijn werk blijken soms niet helemaal óf helemaal niet te passen binnen de kunstkringen (en eerlijk gezegd klopt dat eigenlijk ook wel).

Ik heb vandaag 1 nieuwe opdracht gekregen en 4 kunstwerken verkocht, waaronder die van Sam ... wat was 'ie trots! En ik ook! 
Je kan van de opbrengst geen adoptie financieren, maar de kosten van de kraamhuur zijn er in ieder geval weer uit, ha, ha! 


Mijn twee assistenten!

3 opmerkingen:

  1. Kosten van de kraam eruit?? Of dan is de kraam heel duur of jouw werk heel goedkoop! Vind die van Sam fantastisch! Duidelijk een beer.... denk ik.. ;) In ieder geval, je had er goed weer bij!
    groetjes!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh die vis, die vis, die vis!? Ik wil 'm, ik wil 'm, ik wil 'm!!!! Maar .... eerst een kindje om een kinderkamertje voor te gaan maken.... :(.... het zijn hopelijk geen unieke exemplaren als in dat als ze tzt verkocht zijn... je er geen tweede van mag en kan maken.... ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hai Marije,

    Wat leuk dat ik op je weblog sta. Ik heb afgelopen maandag in de kring trots verteld dat ik jouw assistent mocht zijn.

    we vonden het geweldig

    kus van suze

    BeantwoordenVerwijderen