Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zondag 4 september 2011

Studio sport


Het moet niet gekker worden!! Ik zit nu tegenwoordig op zondagavond om 19.00 uur voor de tv. "Ja, mama, want Studio sport begint zo!" Zo ziet de afsluiting van ons weekend er dus uit .... met voetballende mannen, goals, missers, wel of geen buitenspel, blessures en spannende tussenstanden!

We zijn natuurlijk voor FC Twente (nu niets te klagen: nu nog op de eerste plek).




Deze week gingen we met de trein naar Enschede en we liepen langs de FC Twente fan shop. Voor we het wisten stonden we binnen. Ik heb Sam en zijn vriendje getrakteerd op een heuse FC Twente pen! Wie had ooit gedacht dat ik zou zwichten .... waren die voetbalplaatjes van AH niet al erg genoeg?

En toen we laatst in een hotel zaten en Sam al heerlijk lag te slapen in zijn boxspring bedje, heb ik de wedstrijd FC Twente-Benfica gevolgd, zodat ik Sam bij het ontbijt alle inns en outs van de wedstrijd kon navertellen ....

Het moet echt niet gekker worden!


4 opmerkingen:

  1. Haha, nou daar ben je mooi klaar mee! Ben zelf al jaren fan van FC Knudde ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoezo... "het moet niet gekker worden".... ? Zo ziet mijn ideale zondagavond eruit. Om kwart voor zeven frietjes halen.... zeven uur stipt voor de televisie, met het bord op schoot voetbal kijken. Maar ik ben dan ook wel heel erg... als ik ooit een meisjes-mama wordt, hoop ik heel erg dat ze van voetbal houdt of op zondagavond vroeg naar bed gaat ;) ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha ik ben vorig weekend naar de wedstrijd Feijenoord - Heerenveen geweest met mijn broertje. Hij was jarig en kreeg deze kaartjes voor zijn verjaardag. Toen ik ze ging bestellen wilde ik per se op de familie tribune zitten vanwege zijn beperkingen. Toen vroeg de man voor welke wedstrijd. Tuurlijk wist ik de datum maar toen hij vroeg tegen welk team stond ik met mijn mond vol tanden! Ik wist het echt niet! Gelukkig is het allemaal goed gekomen en is de wedstrijd in 2-2 geeindigd. Het was wel erg leuk om een keer in het echt mee te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh ja, dat hoort er natuurlijk bij met mannen in huis. Dat ben ik ook niet gewend hoor! En ik vind er ook niks aan dus ik hoop of op een meisje of op een jongen die niets om voetbal geeft :-)
    En anders snel een eigen tv op de kamer!!

    BeantwoordenVerwijderen