Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

maandag 5 november 2012

Creatief


Poehee, ben nu weer lekker creatief op dreef!
Deze week 5 schilderijen verkocht en 6 opdrachten in de maak.

Er viel een zelfgemaakt geboortekaartje op de mat en afgelopen week werd het kinderdagverblijf de Vossebelt in Holten geopend, ik had het logo een tijdje geleden ontworpen.


Daarnaast doe ik mee aan Eigen oogst:
Eigen Oogst is een jaarlijks terugkerende tentoonstelling voor amateurkunstenaars binnen de gemeente Hellendoorn. Amateurkunstenaars kunnen eigen werk inleveren, waaruit een selectiecommissie een expositie samenstelt. Van 2 tot en met 30 november 2012 zal de expositie voor de 10e keer plaats vinden. 
Ik heb 1 schilderij ingeleverd .... het popart schilderij van Thabang.
Een aantal jaren geleden had ik het pop-art schilderij van Sam ingeleverd. Toen waren er een aantal klassen van het voortgezet onderwijs die een verslag over dat schilderij moesten maken. Helaas heb ik de verslagen nooit gezien.

 
Dan was er zaterdag ook nog de Fancy fair op mijn werk (Onderwijscentrum Het Roessingh) in Enschede. Wekenlang hebben we geknutseld met de kinderen om op zaterdag 3 november zoveel mogelijk spullen te verkopen en daarmee geld op te halen voor Serious request! 3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: Miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Het glazen huis met 3 dj's staat dit jaar van 18 t/m 24 december in Enschede.
Het is gelukt .... er is al meer dan 10.000 euro opgehaald (samen met een sponsorloop).


En er komt een poster (onderwijsgerelateerd) op de markt met mijn illustraties, ik heb net de laatste aanpassingen gedaan, het kan naar de drukker .... ik ben benieuwd!
 
 

1 opmerking:

  1. Geweldig dat je zo creatief bent, helaas in mijn genen totaal geen creativiteit te bedenken. Ben benieuwd naar de poster waar gaat het over?

    BeantwoordenVerwijderen