Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zaterdag 2 juni 2012

Kinderbeestfeest

We zijn bij het kinderbeestfeest in Artis geweest! En we hadden extra ondersteuning bij ons .... oma!
Eerst met de trein en daarna konden we met de rondvaartboot verder naar Artis.
En wat was het een feest!
We hebben heerlijk kunnen genieten van apen, giraffen, leeuwen, de olifanten en nog veel meer dieren. Gelukkig hadden ze van die karretjes waardoor Thabang zich al zittend kon laten rondslepen .... ideaal!
Er waren een heleboel extra activiteiten georganiseerd. Er waren clowns, er was muziek, Sam mocht opdrachten doen als dierendokter zoals verdovingspijltjes schieten in een olifantenkont, Thabang mocht in een heuse Porsche plaatsnemen, Sam werd geïnterviewd en kwam op tv, als je getekende dieren had geraden mocht je een boek uitzoeken, Sam en Thabang werden opgesloten als echte boeven in een busje, ze mochten met de man van taarten van Abel op de foto. En zitten op een politiemotor en ik weet het verder allemaal niet eens meer!
We kwamen op een zeer onpedagogisch tijdstip terug. We hebben vast een paar dagen nodig om bij te komen van dit mooie feest!

















4 opmerkingen:

  1. Wat ontzettend leuk! Moet een geweldige belevenis geweest zijn! Lerato heeft een nieuwe favoriete foto.... de big lion!! Echt super! En dat onpedagogische tijdstip, dat gebeurt mij veeeeel vaker, hihihi.Genieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke dag!
    Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt hartstikke leuk om jouw blog te volgen!!

    Liefs Rosa

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw! Wat zullen ze moe zijn geweest 's avonds! (en jij denk ik ook wel haha)
    gr.
    Joost

    BeantwoordenVerwijderen