Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

vrijdag 8 juni 2012

Update

  • Thabang heeft al bijna zijn 2e appeltjesboom-beloningssysteem vol, hij gaat nu elke keer weer goed slapen. Ook het eten gaat steeds beter, hij eet z'n bord meestal leeg (nu nog minuscule beetjes, maar stiekem steeds groter). Hij lijkt te wennen aan het eten en aan mijn kookmanieren. 
  • Voor wie interesse heeft (ik kreeg namelijk een paar mailtjes) in de speciale kroeshaarspons zoals ik vorige week in het filmpje liet zien, het gaat om de Nudred. Je kunt het bestellen bij www.kroeshaarprodukten.nl.
  • Mungo heeft in Thabang z'n allerbeste vriendje gevonden ....
hij wacht net zolang tot 'ie wat eten laat vallen .....
  • Sam stond onder de douche en ik was ook even boven, toen werd het ineens verdacht stil beneden. Ik loop naar beneden en vraag aan Thabang: wat ben je aan het doen? Zegt 'ie: niet koekje eten. Grappig, wel dus!
  • Voor het eerst heeft onze nieuwe oppas hier thuis opgepast. Ze gingen beide gelijk slapen. Ook Sam kwam er niet 1 keer uit. Heel fijn!
  • Soms durf ik hier niet eens meer wat op te schrijven. Dan schrijf ik bijvoorbeeld dat Thabang nooit meer een hele dag chagrijnig is (de volgende dag ineens wel), dan schrijf ik dat het kinderdagverblijf zo goed gaat (daarna niet meer), of van dat slapen wat zo goed ging, etc. 
  • Vol enthousiasme had ik Sam ingeschreven voor de avondvierdaagse (voorheen was hij 's avonds total loss, slechte energieverdeling gedurende de dag). Maar nu doet hij voor het eerst mee! Helaas had ik me niet gerealiseerd dat ik elke avond of mee moet lopen en iets voor Thabang moet regelen of dat ik bij Thabang blijf en een meeloper voor Sam moet regelen. En dat ik het nu net heel druk heb op mijn werk en dus wat extra uren maak. En dat mijn ouders op mini vakantie zijn, en dat ik tijdens de laatste avond ergens in een stadion sta mee te zingen met Guus Meeuwis. En en en .... diep ademhalen, het komt goed. Uiteindelijk heb ik alles goed kunnen regelen, maar er kwamen wel wat stressmomentjes voorbij deze week!
   Tijdens de vierdaagse is Sam druk met z'n vriendjes
en met allerlei andere dingen en hij loopt zeker 10 km (i.p.v. 5 km),
hij rent de hele tijd heen en weer!
  • Soms krijgen Sam en Thabang veel voor elkaar. Sam ritselt snoepjes, Thabang laat zich graag schommelen door meisjes die hem "schattig vinden". Of ze halen de buurvrouw en de buurman over om met hen trampoline te springen. Wees gewaarschuwd waar je je schoenen neerzet, want Thabang gaat er vervolgens zo met je schoeisel vandoor:  
  • Thabang is niet bang (meer) voor dieren. We hadden 5 extra bewoners in onze schoorsteen (3 jonge kraaien & hun 2 ouders). Toen deze zorgvuldig werden verwijderd (in een vuilniszak) om in het bos weer uitgezet te worden, wilde Thabang de jonkies nog wel even aaien .... jak!
  • Thabang heeft een brief gekregen van de juf van groep 1! Hij wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen op school. Dit gaat gebeuren op dinsdag 3 juli van 9 tot 11 uur. Help! Waarom gaat de tijd zo snel! Het is zo lekker om elke week bijna 5 dagen samen te zijn en dan straks ineens 5 dagen naar school!  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten