Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

maandag 14 mei 2012

Ziekenhuis


Vandaag moesten we naar het ziekenhuis voor een MRI scan van het hoofd van Thabang. Er vindt een neurologisch onderzoek plaats. Omdat kinderen meestal niet gedurende langere tijd stil kunnen liggen, gebeurt dit onderzoek onder narcose. Ik moest zijn handen met een soort verdovende créme insmeren (wat helaas niet alleen op zijn hand terecht kwam, maar ook in mijn auto, op mijn kleren en in mijn nek), zodat hij niet veel van de prik zou voelen. Dit verliep minder goed en daarom werd plan B ingezet ... een kapje, dit werkte wel goed.
Het onderzoek duurde 3 kwartier en toen mocht ik even rustig een bakje koffie gaan drinken (niet echt rustig, maarja ....).
Thabang lag zo heerlijk te slapen, die kregen we met geen mogelijkheid weer wakker. 
Uiteindelijk kwam hij bij en met wat drinken, een ijsje en zijn lievelingsknuffel Mickey was hij zo weer als vanouds!

Thabang kreeg een diploma mee van het Verbond voor Dappere Kinderen: Hij heeft op 14 mei bewezen zich zeer dapper te hebben gedragen! En zo is het maar net!

Nu maar hopen dat alle neurologisch functies van Thabang prima in orde zijn!





1 opmerking:

  1. moet wel lachen met de zin "omdat kinderen meestal niet voor langere tijd stil kunnen liggen".... voor een volwassene is het al slopend al die tijd in zo'n tunnel... en ik denk, Thabang kennende, dat 'langere tijd' uitgesloten is en dat je al blij kan zijn als 'ie 10 seconden stil zit ;)

    BeantwoordenVerwijderen