Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zondag 13 mei 2012

1e communie: deel 2


Vandaag is het zover. Sam doet zijn eerste communie. Hij vond het erg spannend en heeft de afgelopen dagen echt lopen stuiteren.
De voorbereidingen vielen niet mee .... dweilen met de kraan open, zeg maar. Wat netjes was, is zo weer overhoop, uitgeklapte stoelen werden door Thabang weer ingeklapt, het glutenvrije gebakje voor bezoek hadden we uren in het dashboardkastje van de auto laten staan, de schoongemaakte wc is met het eerste de beste plasje al niet fris en fruitig meer. En dan moesten we ook nog veel van die dat-kan-alleen-maar-op-het-laatst-karweitjes doen.

Maar goed, vandaag ging het eindelijk gebeuren.
Vanmorgen om half 10 begon de kerkdienst. Het was erg mooi. En wat heeft Sam het goed gedaan .... want wat was 'ie serieus!
Na de kerkdienst naar huis voor een klein feestje. Met taart. En cadeautjes. En familie. En een blije Sam & Thabang. En limonade. En een springkussen (van mijn zwager). En slingers. En hotdogs. En kaarten. En gezelligheid. En toetjes. En droog weer. En een schilderij voor Sam. En vriendjes en vriendinnetjes. En nog veel meer!



We kijken terug op een mooie en speciale dag!!!





2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Sam! En wat een mooi feestje heb je gehad!
    En gefeliciteerd Marije, met je 1ste moederdag als moeder van twee prachtige jongens!

    tot snel!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Sam,
    Van harte met je eerste communie! Zo te lezen heb je goed je best gedaan en een hele leuke dag gehad, super!
    groetjes,
    Joost

    (niet huilen Marije, een volgende reactie is voor jou)

    BeantwoordenVerwijderen