Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

woensdag 26 december 2012

Kerst

 
kerst 2011

Eerst even terug naar vorig jaar ..... de vorige kerst zaten we in Lesotho met een plastic kerstboompje, tropische temperaturen en een lekker zwembad. We kenden Thabang toen nog maar 2 dagen. Ons kerstdiner (het was eigenlijk een kerstbarbeque?) bestond toen uit een meelprodukt, worst en zeer pittige saus. Samen met zo'n 10 andere kinderen hebben we dat toen gegeten (i.v.m. privacy mag ik geen foto's met andere kinderen hier plaatsen).

Compleet anders dan dit jaar:
Op kerstavond mocht opa (Thabang: "mijn grote vriend opa") op Thabang passen en toen ging ik met Sam, Nienke en Suze naar de kerk in Ommen. Daar was een levende kerst-stal-wandeling. Om 19 uur begon de kerkdienst, waar oma voorging als pastor (blijft speciaal)!

Op eerste kerstdag zijn we naar opa & oma geweest. Judith en Eric waren er ook, gezellig! Het was een mooie, fijne middag. We hebben ook nog verstoppertje gespeeld, altijd leuk (echt iets voor 1e kerstdag?). En heerlijk gegeten: van zalmvoorafje en bospaddenstoelensoep tot aan griekse yoghurt en ijs.

 
 
 

 
Thabang in een kerststal, even kijken hoe het met Maria gaat
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten