Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zondag 22 april 2012

Feestje Lerato

Vandaag was het zover! Het welkomstfeestje van Thabang's vriendinnetje: Lerato! Thabang kon echt niet meer wachten! Sam kon helaas niet mee en ging met oma naar een voorstelling van Ernst en Bobbie en de rest.
Om half 1 zijn we vertrokken naar Beneden Leeuwen (moest ik wel even opzoeken). We waren om 10 voor twee op de feestplek!
Het duurde even voordat Thabang en Lerato mét elkaar konden spelen, want Lerato moest eerst een hele berg cadeautjes uitpakken. Gelukkig waren Tabelo en Nesher er ook!
Thabang werd geschminkt als leeuw. Dat vond Lerato maar niks en het duurde even voordat Thabang een dikke smakkerd van Lerato kreeg!
De roltong-toeter was het mooist! Lekker achter Lerato aanrennen en toeteren. En toen dat ding ook nog mee naar huis mocht, was Thabang helemaal blij! Mama minder blij! De hele terugweg hebben we kunnen nagenieten. Door al dat kwijl door die toeter op dat papier viel de hele toeter uit elkaar (helaas is dan het getoeter nog niet weg, des te harder).
Maar het was een heel geslaagd feestje!!


Hier een mooie video van Lerato:


Het is zo waardevol dat Thabang en Lerato ook hier in Nederland contact met elkaar hebben en elkaar kunnen zien! Dat er nog veel afspraakjes volgen!


1 opmerking:

  1. Wat een schattig filmpje zeg! Hoe bijzonder dat het vriendinnetje van Thabang ook in ons kikkerlandje is geadopteerd. Hopelijk zullen ze elkaar nog heeeeel vaak zien.

    veel liefs Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen