Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

dinsdag 1 november 2011

Blunders & gestuntel



Hier mijn lijst met blunders & gestuntel:
  • Teveel water aan het beslag toegevoegd .... toen hadden we vloeibare koekjes!
  • Toen ik 3 weken op vakantie ging en mijn huis niet had ingespoten met anti-ongedierte-omgevings-spray. Toen mijn moeder een bloemetje wilde neerzetten ..... het hele huis vol vlooien!
  • Toen ik niet door had dat ik Sam z'n boxershort aan had (ik dacht al, wat zit 'ie strak).
  • De strik van mijn vest in de wc laten hangen.
  • Benzine tanken (terwijl ik in een diesel auto reed).

  • Met mijn enkel tegen een hete uitlaat staan.
  • Buiten wachten tot je opgehaald wordt voor een familieweekend en je spullen binnen laten staan en geen sleutels bij je hebben.
  • Tijdens een date zeggen dat ik niet van 'materialisme' houd .... bleek hij een hele paardenhouderij, Porsche en weet ik wat allemaal nog meer te hebben (het is bij die ene lunch gebleven).
  • Toen ik na de fysiotherapie thuis kwam met de geweldige vloerbeschermende maar vooral ook erg charmante sloffen nog aan (waarom waarschuwt niemand mij als ik zo over straat loop?)

     
  • Tijdens een potje tennis op de Wii tegen de lamp in de woonkamer slaan, terwijl er net toevallig iemand naar binnen keek.
  • Toen ik 12 was dacht ik dat ik over een tennisnet kon springen, niet dus: hersenschudding en blauw oog.
  • De oven aanzetten terwijl er nog een plastic bak instond .... daarna hadden we een soort frisbee.
  • Toen ik zo'n zakje bloemenvoeding wou openscheuren en de inhoud in mijn oog terechtkwam ... heftig spul!

En dan zijn er nog een paar die ik niet eens durf op te schrijven ......

2 opmerkingen:

  1. whaaahaaaa: ik kwam echt niet meer bij, bij het lezen van die van Sam z'n boxershort... Marije... loop jij met Cars-ondergoed?

    Herken er wel een paar hoor!! Strik van vest in de wc... yep... gisteren nog!

    Stapte zondag bij mam in de auto om naar de kerk te gaan... zegt m'n moeder bij de rotonde... "ga jij zo mee naar de kerk?" en ik dacht nog "nou, da's toch heel fatsoenlijk wat ik aan heb?".... tsja... dat rib rokje met vestje was inderdaad kerk-waardig. De blauw-wit gestreepte adidas-badslippers aan die panty's waren iets minder...

    Of die keer toen ik na het snijden van Spaanse pepertjes... juist ja, in m'n ogen wreef... en het volgende half uur jankend in de keuken heb gestaan.

    Of toen ik me 12 uur in de tijd vergist had?! En in plaats van die documentaire 's middags om vier uur, een nachtelijk, niet geschikt voor jonge kijkers-programma opgenomen had waarvan zelfs ik rode wangen kreeg... oeps....

    Of die keer toen ik uit interesse een boek over spermadonatie en zelfinseminatie had geleend bij de bibliotheek, het boek in de trein op het tafeltje legde, vervolgens in slaap viel en een tijd later m'n ogen opendeed en zag dat alle inzittende rondom me, mij belangstellend aankeken... shit...

    Of... toen ik een oude bekende geinteresseerd vroeg 'hoeveel weken' ze was want ze had overduidelijk een positie-t-shirt aan (wist ik, m'n schoonzusje had dezelfde) en ze me trots maar ook enigszins beledigd vertelde dat ze 5 maanden geleden bevallen was van een dochter....

    moet misschien ook eens een BlunderBlog beginnen... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha erg grappig ben nu toch wel erg benieuwd naar die blunders die je niet durft op te schrijven.

    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen