Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

vrijdag 31 augustus 2012

Laatste week vakantie


  • Dit was de laatste week van onze vakantie.
  • Sam heeft een heerlijk weekend gehad met oma in de trekkershut: o.a. naar de speeltuin, naar een museum/Planetarium en naar de film Madagascar 3, wat een verwennerij!
  • Ik heb de afgelopen week vooral gebruikt om bij te praten met vriendinnen, lekker rond te fietsen, wat klusjes te doen, naar de bibliotheek te gaan, Thabangs fietskunsten te bewonderen en we zijn met Marlon naar de kinderboerderij geweest. Jammer van de vele wespen en Thabang had niet zo'n goed humeur. En Marlon liet nog een geit ontsnappen, ha, ha.
brrrr, wat veel wespen bij elkaar!
  • Om me voor te bereiden op mijn nieuwe baan als juf op het Roessingh ben ik twee dagen naar Enschede geweest voor de voorbereiding: lesroosters doornemen, methodes uitpluizen, klas inrichten, planningen maken, etc, etc. Was wel even wennen om de wekker op 6 uur te zetten!      
  • Thabang heeft in één keer een hele grote eetlust, vast wat in te halen!
  • Leuk: ze hadden Thabang in de buurt gemist toen hij zo ziek was.
  • Evaluatie vakantie: heerlijk, 5 dagen caravan was precies genoeg, 217 muggen geplet, zo'n 50 keer gestoken, hoogtepunt was zwemmen in een privézwembad en dieptepunt toen Thabang ziek was, zeker honderd wespen voorbij zien vliegen, gelukkig 0 keer geprikt, knap dat Sam zelf boodschappen kan doen en dat Thabang heeft leren fietsen, minimaal 27 ijsjes gegeten, maar 1 boek uitgelezen, leuke logeerpartijtjes met Suze, Pascal, Cas, Judith en oma. 3 geboortekaartjes, een muurschildering en 2 schilderijen gemaakt, veel vriendinnen gezien, de fotochaos op mijn computer is alleen maar groter geworden, sportieve invulling d.m.v. lopen, fietsen, badmintonnen, pingpongen, zwemmen, trampoline springen en roeien. Het weer was best prima!! Een mooie vakantie om op terug te kijken!





We zijn klaar voor een nieuwe week,
een nieuwe stap,
een nieuw schooljaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten