Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

dinsdag 21 februari 2012

Thabang's vriendinnetje

Thabang had een vriendinnetje in het tehuis en ze komt aanstaande zaterdag met haar papa en mama naar Nederland! Helaas kunnen we die dag niet naar Schiphol, maar we gaan haar vast snel zien. Ze heet Lerato en we lezen dagelijks op een website over haar belevenissen in Lesotho. Er staan ook heel veel foto's op en Thabang roept minstens 10x per dag dat hij Lerato wil zien. Dit was er afgelopen week te lezen: 

Daarna maakt Lerato nog een kaart voor Thabang, haar vriendje uit het kindertehuis die sinds begin januari in Nederland is. Ze kleurt, schrijft en plakt en knipt, envelop eromheen en morgen gaan we de kaart op de bus doen.
Dan wil ze filmpjes van Thabang zien, we zoeken de site op en Lerato heeft de grootste lol en roept tegen Thabang hallo!!!
Maar oh, wat een slechte invloed heeft Thabang op onze voorbeeldige dochter (;-)) hahaha!! Na het bekijken van de filmpjes doet ze alles na …… ze blaast een ballon op en gaat er irritant op zitten bijten, in bad drinkt ze van het badwater en aan tafel gooit ze malk over dr bord en roept: niet doen Thabang!! Marije, wil je niet meer van die ondeugende filmpjes plaatsen?? Hahahahaha!!!! Lerato vindt het filmpje waarop Thabang zingt heel erg leuk, ze zingt vrolijk mee! Wat zal ze het leuk vinden om hem straks weer eens in het echt te zien!

Je kunt ook alleen dit filmpje laten zien, Connie!



Hier nog een paar andere (sorry!):
















3 opmerkingen:

  1. Wat leuk weer al die filmpjes. Geweldige bijrol ook steeds van Mungo met zijn gesnurk op de achtergrond!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke filmpjes en wat een heerlijke kids
    Rian

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh ik kom echt niet meer bij met dat jong.... geweldig! Vooral dat filmpje met Mungo "inne mand.... " en hij laat zich lekker commanderen door Thabang, echt lachen!

    BeantwoordenVerwijderen