Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

dinsdag 26 juli 2011

Hét voorstell!!!!

Dit schreef ik op 3 februari 2011:

Wow! Mooi! Prachtig! Geweldig! Leuk! Fantastisch! Fijn! Gaaf! Te gek! Super! Ongelooflijk!

Jippie! Jippie! Jippie!
Ik heb een zoon: hij heet Thabang!
De betekenis van de naam is: be happy ….
ik had zelf geen mooiere naam kunnen bedenken, past precies bij ons!
Sam en ik vinden het helemaal geweldig!

Blij, blij, blij!
zo mooi en zo fijn,
nog meer liefde te delen,
als we straks met z’n drietjes zijn!

Afgelopen maandag was ik hard aan het werk, even een kopie maken, kom ik terug: oproep gemist. Hé, jammer! Ook toen ik ’s middags tegen 17 uur uit een gesprek kwam: oproep gemist! Bij thuiskomst: 2 oproepen gemist! Het zou toch niet?!
Diezelfde nacht kwam Sam om 3 uur bij mij …. “ik kan niet slapen”. Ik ook niet! Vanaf toen hebben we wakker gelegen en om half 6 zijn we maar uit bed gegaan. Op het werk was ik aan de beurt voor intervisie en moest ik een casus inbrengen. Ik had gevraagd of ik mijn mobiel aan mocht houden. En ja, hoor … om half 10 kreeg ik HET telefoontje.
Ik heb een zoon en hij heet Thabang. Hij is geboren op 7-09-2008 en is dus bijna 2,5 jaar!
Ik moest natuurlijk gewoon verder werken, maar ik was de rest van de dag een heuse kip zonder kop! Het is een feestje in mijn hoofd (chaos!). Er kwam heel weinig (lees niets) uit mijn handen. ’s Middags Sam opgehaald van de buitenschoolse opvang. Ik had een wit taartje gekocht en daar met een glazuurstift Thabang opgeschreven, wat blauwe en witte hartjes erbij, een button waar grote broer opstaat en een kaart. Sam vindt het prachtig … een broertje! Sam vindt het zó leuk,Thabang mag al zijn speelgoed wel hebben (hmmm, jaja).

Nu moesten we het natuurlijk gaan vertellen aan mijn ouders, maar helaas … mijn moeder zat net een paar dagen in een klooster en zou pas de volgende dag (woensdag) uit het klooster komen. Sam en ik moesten dus nog de hele dag een geheimpje bewaren!
Woensdagmiddag cakejes gebakken (mét blauwe muisjes) en na het avondeten zijn we naar mijn ouders gegaan om het te vertellen en daarna naar mijn zusje met haar vriend. Toepasselijk getrakteerd op een doos (neger) zoenen! (je had het personeel van de supermarkt moeten zien kijken toen ik met een grote stapel negerzoendozen de winkel uitliep). Toen grote zus uit Nijmegen gebeld en nu mag iedereen het weten!!!

Een foto krijgen we niet te zien (pas vlak voordat je gaat afreizen): ze konden alleen vertellen dat hij er gezond én stevig uitziet! En er werden 2 karaktertrekken genoemd: Thabang is actief én extravert ….. ben benieuwd!
Waarschijnlijk kunnen we Thabang in de zomer ophalen uit Lesotho …… 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten