Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zaterdag 16 juli 2011

3 op een rij

En dan bedoel ik feestjes!

Nummer 1:
Afgelopen maandag zouden we nog één keer, voor de vakantie, afspreken met mijn vriendinnen van de PABO. Nadat ik Sam naar bed had gebracht, kwam ik beneden en …. SURPRISE! Ze hadden “een bijna komst van Thabang”- feestje georganiseerd. Wat een verrassing, echt superlief! Veel lachen, gezelligheid, allemaal cadeautjes en veel lekkers (inclusief chocola).


Feestje bijna komst van Thabang


Nummer 2:
Sam was woensdag jarig … wat wordt het toch een grote vent en wat ben ik toch trots op hoe hij het allemaal doet! Eerst een speurtocht door het huis naar zijn spiksplinternieuwe step (die ik helaas zelf in elkaar moest zetten, maar de winkeljuffrouw zei dat iedereen dat kon, maar dat het toch moeilijker was dan ik had gedacht en dat het zo’n beetje gelukt was en het begon te lijken op een coole step, maar dat de step helaas niet kon rijden en dat de remblokjes de wielen blokkeerden en dat ik niet snapte hoe ik die moest afstellen en dat ik op dinsdagavond de buurman en buurvrouw toch maar even heb gevraagd om te helpen, en dat zij er ook nog een hele tijd mee bezig zijn geweest en dat hij toen eindelijk klaar was en dat ik het nu echt nooit meer geloof als mensen zeggen dat iets makkelijk in elkaar te zetten is).

Allerlei juli 2011 deel 3 033


Maar goed, 7 jaar is Sam alweer, we hebben er een mooi feestje van gemaakt en Sam is erg verwend (daar gaan al mijn pedagogische ideeën)! En dat wordt de komende tijd veel spelletjes doen, Sam heeft nieuwe spellen gekregen (zoals Monopoly dus als het zo regenachtig blijft, hoeven we ons niet te vervelen, hoewel ik me toch wat anders voorstel bij een zomervakantie).
En ook het kinderfeestje was geslaagd. Er waren 8 jongens .... wat een drukke, gezellige boel! Ik ben nog nooit zo snel door het speelbos gesjeesd!


Allerlei juli 2011 deel 3 042


Nummer 3:
Vrijdagavond werd er in Nijverdal een filmavond georganiseerd voor vrouwen die zwanger zijn, net moeder zijn of een kinderwens hebben. Aangezien mijn vriendin vond dat ik óók in verwachting ben (en zij ook) …. vonden we dit een mooi argument voor een gezellig avondje uit! 
De avond startte om 19.00 uur. We kregen een drankje, alcoholvrij natuurlijk.
Er zijn kramen vol mooie spullen en er waren verschillende activiteiten te beleven zoals een modeshow, een demonstratie zwangerschapsgym, er is een mogelijkheid om gefotografeerd te worden, je kunt een bellypaint laten maken (hmm, toch maar niet gedaan, ha, ha) en er is een loterij voor het goede doel (make a memory). Tegen 21 uur start er een feelgood movie + eten we een bak popcorn leeg. Als we naar huis gaan krijgen we nog een leuke goodie bag mee (heeft er iemand nog belang bij zwangerschapsolie, zoogkompressen of een kortingsbon voor een 3d echo?). Het was een leuke avond .... zelfs nóg te weinig te tijd om te kletsen.
Met deze 3 feestjes ben ik zo weer uit mijn ik-heb-geen-zin-meer-in-wachten-dipje en kan ik er weer even tegenaan!!


Feestslingers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten