Welkom op mijn weblog!


Yes, I'm happy
No, my life isn't perfect

zaterdag 23 februari 2013

Over Thabang's tv debuut, het logeerpartijtje en weg antenne

  • Deze week hadden we voorjaarsvakantie. Ik was aan het begin compleet gevloerd. Zo hard gewerkt de afgelopen weken! Nu gelukkig weer oké.
  • Het logeerpartijtje bij tante Judith vonden beide heren wel heel erg leuk! Zaterdagmiddag begon het met een treinrit. En twee keer in bad, langs vier speeltuinen in de buurt, met de bus naar het garage fun park en pizza, pannenkoeken, hamburgers, knakworsten en cakejes gebakken! Wat een feest! 


  • Ik moet altijd even afkicken als Sam en Thabang er niet zijn. Dan duurt het even voordat ik mijn draai kan vinden. Maar wel lekker de tijd om een keer uit te slapen en ik heb echt tot 12 uur in bed gelegen! Dat was vast wel zo'n 8,5 jaar geleden! Wel een beetje jammer van die stomme haan iets verder op, die kraaide zowat elk uur (daar word ik normaal niet wakker van, want ik sta eerder op dan de haan, maar nu dus wel).
Sam had een home cinema avondje bij Cas, ziet er goed uit!   
  • We hebben de fotoboeken doorgebladerd. Ook die van toen ik klein was. Sam vindt dat opa en oma er vroeger maar gek uitzagen (oma met megabril en opa met sik). En n.a.v. mijn babyfoto's wilde Thabang wel voor mij zorgen als ik klein ben?    
  • Helaas de hele week al een telefoon (vaste lijn) die het niet doet, hij gaat telkens wel over, maar ik kan niet oppakken en dat is erg irritant! En dan met je mobiele telefoon (met prépaid kaart met meer dan 10 euro beltegoed) bellen naar de provider, tegen de tijd dat ik iemand aan de telefoon kreeg, was mijn beltegoed op en weg verbinding. Had ik TWEE telefoons waar ik niks mee kan!     
  • Thabang heeft zijn tv debuut gemaakt op de lokale omroep:
  • We zijn maar weer eens een keer op zoek gegaan naar de Schotse hooglanders, dat blijft spannend en leuk. Dit keer kwamen er 3 wilde paarden op ons af .... vonden we iets minder leuk en eigenlijk té spannend!
  • De auto kan er hopelijk weer een jaar tegenaan .... APK en grote beurt gehad. En daarna weer zo'n vette rekening! Ik vind het de moeilijkste & zuurste rekeningen om te betalen! En dan had ik eigenlijk ook nog een nieuwe startmotor moeten laten plaatsen, maar die heb ik nog even laten zitten.
  • We hebben deze week vooral lekker gespeeld met treinen, auto's en lego. En er mocht op het raam getekend worden. Thabang keek me eerst heel gek aan. Mag dat echt? Ja! Het hele raam staat nu vol met leuke uitspraken, onze namen en tekeningen.
  • We werden uitgenodigd voor pannenkoeken eten bij de buren, dat was lekker smullen!
  • Verzamelen, verzamelen, verzamelen .... blegh, ik heb de kasten nog vol met smurfen, dierenplaatjes en gogo's. Nu sparen Sam en Thabang mini's van AH en Sam is ook al goed op weg om het boek van de "1000 dingen die je nog niet weet en je ouders ook niet" te vullen.

  • Ik vind de wasstraat steeds minder leuk. Vorig jaar lag er een ruitenwisser af en nu was de antenne de klos. Je kunt hem er niet afdraaien, dus het is altijd wel spannend of dat ding terugveert als de droger voorbij is geweest. Er zwiepte dit keer niets terug, de hele antenne was weg! Wat overbleef ..... een gat in het dak!
  • We hebben alledrie nog helemaal geen zin om weer naar school te gaan ..... jammer dat de vakantie voorbij is.
Lekker croissanten bakken!

Bij de bioscoop in Almelo.

 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten